Elker

Over Elker

Elker helpt ouders, kinderen, jongeren en scholen in Noord-Nederland bij complexe opgroei-, onderwijs- en opvoedvragen door de inzet van (hoog)specialistische hulp. Daarbij sluiten we aan bij wat er al is en wat goed gaat, en zetten we in overleg met de betrokkenen die hulp in die de grootste kans op verbetering biedt. Dit gebeurt zoveel mogelijk ambulant. Indien nodig verzorgt Elker langdurige hulp en onderwijs, eventueel via beschermde behandel-, woon- en onderwijsplekken voor kinderen en jongeren. Want volgens Elker heeft ‘elk kind het recht om positief, veilig en zo thuis mogelijk op te groeien en duurzaam deel te nemen aan onze maatschappij.

Een nieuwe koers is nodig

Met de kernwaarden *verbindend-deskundig-moedig* stevig op zak zetten we sinds 1 januari 2023 in op een nieuwe strategische koers. Want het moet anders. Het moet met elkaar. Omdat we gaan voor de toekomst en ontwikkeling van de kinderen van vandaag en morgen, voor de gezinnen van nu en van later.

We doen dit met elkaar als collega's, met ouders en kinderen, scholen, buren, jongeren en andere partners. Hoe? Kijk hier voor meer info.