Over Elker

Werken bij

Veilig opgroeien en met vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Dat gun je elk kind, maar dat gaat niet altijd vanzelf. Daarom kies je voor werken bij Elker.  Wij zijn er, met hoogspecialistische hulp, voor kinderen, jongeren en ouders in de regio Groningen. Bij complexe opvoed-, opgroei- en onderwijsvragen. Zodat elk kind steeds weer de kans krijgt zich volwaardig te ontwikkelen.

Wat jouw expertise ook is, bij Elker krijg je alle ruimte, om de meest kwetsbare kinderen en gezinnen te helpen weer perspectief te zien. Om te doen wat nodig is, binnen of buiten de gebaande paden. Dat doe je niet alleen. Bij ons werk je met betrokken collega’s, die altijd naar elkaar omkijken. Samen aan de slag, met andere professionals en betrokkenen, voor de juiste jeugdhulp en het juiste onderwijs. Voor elk kind.

Vacatures

Ben jij onze nieuwe collega? Onze organisatie is dynamisch, de samenleving is constant in ontwikkeling. Wij ook. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste collega's. Neem dus af en toe een kijkje op onze vacaturepagina. Wie weet zoeken we jou! 

Collega's vertellen zelf

Sharleen, Lisa, Inga, Toufik, Brezi en Stijn bijvoorbeeld. Zij vertellen je waarom zij graag bij Elker werken. Klik op de buttons hieronder voor hun verhaal. 

Meer weten over werken bij Elker? Dat kan! Bel 050 - 851 40 70 of mail naar POOservice@elker.nl.