Over Elker

Elker panel

Via het online panel van Elker kun je meedenken over wat er bij Elker gebeurt. Zo kunnen wij met jouw ervaringen en tips onze zorg- en dienstverlening verder verbeteren.

Hoe werkt het Elker panel?

Als je lid bent van het Elker panel krijg je drie keer per jaar via e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Deze kan gaan over wachttijden, de website, het plannen van afspraken of andere onderwerpen. De invulling van jeugdzorg zelf is géén onderwerp. De vragen gaan steeds over jouw ervaringen, jouw mening of jouw wensen. Het invullen kost ongeveer tien minuten.

Daarnaast kan het een enkele keer voorkomen dat we een onderwerp verder willen uitdiepen. In dat geval organiseren we soms een ontbijtsessie met ongeveer tien deelnemers uit het panel. Je ontvangt hiervoor eerst een uitnodiging, je kunt er ook voor kiezen om alleen deel te nemen aan de online vragenlijsten.

Ook meedenken met Elker?

Wij zijn voor het Elker panel op zoek naar ervaringsdeskundigen, dus mensen die (recente) ervaringen hebben met Elker  als cliënt, ouder van cliënt of verwijzer. Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. We stellen een aantal vragen zodat wij je doelgericht kunnen benaderen. Wanneer je zelf suggesties hebt ter verbetering horen we het ook graag. Als lid van het Elker panel kun je ook onderwerpen voordragen.

Aanmelden Elker panel