JeugdzorgPlus

Servicepunt JeugdzorgPlus

Het Servicepunt JeugdzorgPlus is een samenwerkingsverband tussen diverse zorginstellingen (Accare, Yorneo, Ambiq, JB Noord, PC Noord, WIJ Groningen, VNN en Elker). Heb je een vraag over het zorgaanbod voor een jongere of over aanmelding voor een gesloten behandeling? Het ServicePunt JeugdzorgPlus is hét startpunt voor hulpverleners, verwijzers, jongeren en ouders.

Je kunt bij het Servicepunt terecht voor:

  • informatie over JeugdzorgPlus én het brede hulpaanbod vanuit diverse zorginstellingen
  • vragen over een passend hulpaanbod voor jongeren die (mogelijkerwijs) met JeugdzorgPlus in aanraking komen
  • advies over jongeren die vastlopen thuis, op school en of in de hulpverlening
  • aanmelding van jongeren die (verder) in de problemen dreigen te komen
  • informatie over de voorwaardelijke machtiging
  • de organisatie van een zorgoverleg

Wat is het Servicepunt?

Bij het Servicepunt JeugdzorgPlus komt het behandelaanbod samen van: Elker, Yorneo, Ambiq, JB Noord, PC Noord, Accare en VNN.

Waarom het Servicepunt?

Jongeren die in de problemen komen of dreigen te komen, hebben vaak hulp nodig op verschillende terreinen, vanuit verschillende specialismen. Door samen vanuit één startpunt te werken, zijn we in staat om onze zorg beter, logischer en gerichter te organiseren.  

Wat is ons doel?

Met onze zorgtrajecten zorgen we voor een positief keerpunt voor jongeren die vastlopen thuis, op school of in de hulpverlening. Ons doel: gesloten behandeling van jongeren zoveel mogelijk voorkomen of verkorten.

Contact

Nu contact met een medewerker van het Servicepunt over een casus? Bel 06-28 74 62 52 (maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur, daarna per e-mail bereikbaar) of mail servicepunt@elker.nl. Wil je een jongere aanmelden? Kijk dan bij aanmelden welke gegevens we nodig hebben.

Overige vragen die niet direct over het zorgaanbod voor jongeren gaan, kun je mailen naar info@elker.nl.