Werken bij

Arbeidsvoorwaarden

CAO

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Jeugdzorg. Dit betekent onder andere dat je in mei een vakantietoeslag van 8%, in december een eindejaarsuitkering van 8,3% (= 13e maand) en maandelijks € 20,- bruto tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering krijgt. De salarisschaal staat altijd vermeld in de vacaturetekst. Elker kent ook een reiskostenregeling.

VOG

Onze cliënten en collega’s vertrouwen erop dat de medewerkers van Elker van onbesproken gedrag zijn. Daarom lever je voordat je in dienst komt een originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in. Ook vragen wij periodiek je VOG aan als je bij ons in dienst bent. Wij vergoeden de kosten van de aanvraag.

Trainingen

Om jou als professional te versterken en verder te ontwikkelen bieden wij functiegerichte trainingen. Collega’s die met kinderen, jongeren en gezinnen werken bieden we SKJ geaccrediteerde trainingen aan, zodat je je SKJ-registratie kunt bijhouden.

Pensioenfonds

Wij melden je aan bij pensioenfonds Zorg & Welzijn. Je kunt gebruik maken van een fietsenplan en korting op je ziektekostenverzekering. Bij een ambulante functie krijg je een mobiel en een laptop, tablet of Surface van Elker.