Werken bij

Arbeidsvoorwaarden

CAO Jeugdzorg

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Jeugdzorg. Dit betekent onder andere dat je in mei een vakantietoeslag van 8%, in december een eindejaarsuitkering van 8,3% (= 13e maand) en maandelijks € 20,- bruto tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering krijgt. De salarisschaal staat altijd vermeld in de vacaturetekst.

Trainingen voor jouw ontwikkeling

Om jou als professional te versterken en je te stimuleren je verder te ontwikkelen bieden wij verschillende trainingen aan. Collega’s die met kinderen, jongeren en gezinnen werken bieden we bijvoorbeeld SKJ geaccrediteerde trainingen aan, zodat je je SKJ-registratie kunt bijhouden.

Fietsplan & bedrijfsfitness

Je kunt gebruik maken van een fietsenplan. En we zijn aangesloten bij een bedrijfsfitnessplatform. Bij een ambulante functie krijg je in elk geval een mobiel en een laptop, tablet of Surface van Elker. We hebben ook een reiskostenregeling.

VOG nodig

Onze cliënten en collega’s vertrouwen erop dat onze medewerkers van onbesproken gedrag zijn. Daarom lever je voordat je in dienst komt een originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in. Ook vragen wij periodiek je VOG aan als je bij ons in dienst bent. Wij vergoeden de kosten van de aanvraag.

LET OP: Kom je werken bij onze onderwijslocaties van Portalis? Dan geldt voor jou de CAO PO (voor iedereen die werkt in het basisonderwijs, het speciaal basisonderwijs en het (voortgezet) speciaal onderwijs)