Nieuws

Spetterende zwemactiviteit pleeggezinnen

6 nov 2023

Afgelopen zaterdag was een in meerdere opzichten spetterende dag voor pleeggezinnen in Groningen. In het kader van de Week van de Pleegzorg vond de jaarlijkse zwemactiviteit plaats in zwembad Kardinge, georganiseerd door Pleegzorg Groningen (William Schrikker, Elker en LdH), Stichting Pleegwijzer en de gemeente Groningen.

De activiteit was een bedankje aan alle pleeggezinnen. Met 130 zwemmers was het een onvergetelijke avond vol waterpret. Maar het ging verder dan dat. Pleeggezinnen werden getrakteerd op patat, een snack, ijs, drinken en een zakje snoep bij het weggaan.

De pleeggezinnen waren enthousiast. Een pleegmoeder zei: "Wat fijn dat we dit met ons hele gezin mogen doen, zowel met onze eigen kinderen als onze pleegkinderen. Het is een leuke blijk van waardering en goed georganiseerd." Haar pleegzoon was zo enthousiast dat hij vroeg: "Mogen we volgend jaar weer?"

Het evenement was niet alleen geslaagd voor de gezinnen, maar ook voor de organisatoren, die tevreden terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige dag.