Elker panel

Via het online cliëntenpanel van Elker kun je meedenken over wat er bij Elker gebeurt. Zo kunnen wij met jouw ervaringen en tips onze zorg- en dienstverlening verder verbeteren.

Hoe werkt het cliëntenpanel?

Als je lid bent van het cliëntenpanel krijg je drie keer per jaar via e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Deze kan gaan over wachttijden, de website, het plannen van afspraken of andere onderwerpen. De invulling van jeugdzorg zelf is géén onderwerp.

De vragen gaan steeds over jouw ervaringen, jouw mening of jouw wensen. Het invullen kost ongeveer tien minuten.

Daarnaast kan het een enkele keer voorkomen dat we een onderwerp verder willen uitdiepen. In dat geval organiseren we soms een ontbijtsessie met ongeveer tien deelnemers uit het panel. Je ontvangt hiervoor eerst een uitnodiging, je kunt er ook voor kiezen om alleen deel te nemen aan de online vragenlijsten.

Ook meedenken met Elker?

Wij zijn voor het cliëntenpanel op zoek naar ervaringsdeskundigen, dus mensen die (recente) ervaringen hebben met Elker  als cliënt, ouder van cliënt of verwijzer.

Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. We stellen een aantal vragen zodat wij je  doelgericht kunnen benaderen.

Wanneer je zelf suggesties hebt ter verbetering horen we het ook graag. Als lid van het cliëntenpanel kun je ook onderwerpen voordragen.

Inschrijven cliëntenpanel