Print pagina

Een prachtige woonwinkel waar jongeren met een bijzondere achtergrond kunnen leren wat hun talenten zijn.

Voor wie

Voor  jongeren tot 23 jaar met een bijzondere achtergrond die  willen ontdekken wat hun talenten zijn. Jongeren kunnen bijvoorbeeld aan de slag als stylist, knutselgoeroe, social media expert, of meubel opknapper.

Aanleiding

Veel jongeren hebben door problemen hun opleiding of werk (tijdelijk) stop moeten zetten. Deze jongeren hebben behoefte aan een positieve leerplek waar ze ondanks persoonlijke situatie toch hun talenten tot ontwikkeling kunnen brengen. 

Doel

Naast werknemersvaardigheden leren jongeren om te gaan met afspraken en krijgen ze de kans om je creativiteit en talenten te ontwikkelen. Maar bovenal leren ze  trots te zijn op wie ze zijn en wat ze kunnen.

Achterliggende gedachte

Bij Handmade Hopes vinden we dat het (psychische) problemen of een moeilijke thuissituatie niet mogen betekenen dat de talenten van jongeren niet gezien en ontwikkeld worden. Dit talent groeit door er aandacht voor te hebben en het de ruimte te geven. Wij bieden deze doelgroep enthousiaste en professionele begeleiding in een inspirerende werkomgeving.

Aanpak

De individuele jongere staat bij ons centraal. Waar worden zij enthousiast van? Wat brengt hen in beweging?  Wij bieden hen vervolgens alle tools die zij nodig hebben om zichzelf te ontplooien en indien mogelijk,  succesvol terug te keren naar een opleiding of werk.

Verwijzing

Voor verwijzing kunt u contact opnemen via de website www.handmadehopes.nl.

Handmade Hopes: waar ruimte is voor talent en respect voor ieders verhaal!

Handmade Hopes