Doneer je schoolhek

In 2018 blijven we onverminderd nieuwe pleegouders werven door aandacht te vragen voor het belang van het pleegouderschap en te vertellen over het grote tekort aan pleeggezinnen in onze provincie Groningen. Wij zoeken scholen die bereid zijn tijdelijk een banner op te hangen aan hun schoolhek of op een andere in het oogspringende plek.

Doneer je schoolhek!

Scholen bouwen elke dag aan de toekomst van hun kinderen. Dat vinden we fantastisch! Want ook onze pleegouders staan dag en nacht klaar om een kind een duwtje in de rug te geven. Daarom hopen we dat scholen ons willen helpen in onze zoektocht naar nieuwe pleegouders. Want iedereen kan meehelpen bij het vinden van nieuwe pleegouders, ook jullie schoolhek... Er zijn mooie spandoeken gemaakt die we overal in Nederland, bij elke school, willen ophangen. Op die manier hopen we mensen die nog een plekje vrij hebben enthousiast te maken voor het pleegouderschap.

Wilt u met uw school ook meedoen aan deze wervingsactie en een spandoek bestellen? Vul dan het formulier op deze pagina in. Het spandoek (afm. 2.20m x 0.75) wordt u gratis toegestuurd. Ook ontvangt u van ons een mail met voorbeeldtekst die u kunt vermelden in uw nieuwsbrief.

Dank voor uw medewerking namens alle pleegkinderen in Nederland.

Opgave spandoek: Doneer je schoolhek!

Informatiebijeenkomst

U bent van harte uitgenodigd om langs te komen tijdens één van de informatiebijeenkomsten over het pleegouderschap:

Voor aanmelden klikt u hier.