Print pagina

Elker Pleegzorg is altijd op zoek naar nieuwe pleegouders in de provincie Groningen. Scholen kunnen daarbij helpen. Wij zoeken scholen die bereid zijn tijdelijk een banner op te hangen aan hun schoolhek of op een andere in het oogspringende plek.

Doneer je schoolhek!

Scholen bouwen elke dag aan de toekomst van hun kinderen. Dat vinden we fantastisch! Want ook onze pleegouders staan dag en nacht klaar om een kind een duwtje in de rug te geven. Daarom hopen we dat scholen ons willen helpen in onze zoektocht naar nieuwe pleegouders. Want iedereen kan meehelpen bij het vinden van nieuwe pleegouders, ook jullie schoolhek... Er zijn mooie spandoeken gemaakt die we overal in de provincie, bij elke school, willen ophangen. Op die manier hopen we mensen die nog een plekje vrij hebben enthousiast te maken voor het pleegouderschap.

Wilt u met uw school ook meedoen aan deze wervingsactie en een spandoek bestellen? Vul dan het formulier op deze pagina in. Het spandoek (afm. 2.20m x 0.75) wordt u gratis toegestuurd. Ook ontvangt u van ons een mail met voorbeeldtekst die u kunt vermelden in uw nieuwsbrief.

Opgave spandoek: Doneer je schoolhek!