Print pagina

Pleegouders

Dit is een pagina voor pleegouders en gezinshuisouders.

Wij zijn u zeer erkentelijk voor de hulp die u biedt. Op deze pagina treft u de actuele informatie aan die voor de uitvoering van uw zorg belangrijk is.

Pleegpraat, digitale nieuwsbrief

Pleegpraat is een digitale nieuwsbrief die u op de hoogte houd van het laatste nieuws op pleegzorggebied. U ontvangt deze digitale nieuwsbrief als u ingeschreven bent bij Elker pleegzorg.

Het Loket voor bijzondere kosten

Pleegouders kunnen een aanvraag indienen voor een tegemoetkoming van de bijzondere kosten die u heeft gemaakt.

Het Loket biedt pleegouders duidelijkheid over welke kosten zij kunnen declareren, als deze niet uit de pleegvergoeding kunnen worden betaald.

U kunt hier de brochure voor het Loket downloaden, en hier het declaratieformulier downloaden.

Platform Elker Pleegouders (PEP)

Het Platform Elker Pleegouders (PEP) is een besloten Facebookgroep voor Elker pleegouders. Naast informatie over actuele landelijke of regionale ontwikkelingen kunnen pleegouders met elkaar in contact komen om uit te wisselen. Voor een account dient u ingeschreven te staan bij Elker Pleegzorg en zelf over een Facebook account te beschikken. U kunt een inloglink aanvragen via pleegzorg@elker.nl

Doe ook mee en laat van u horen op Platform Elker Pleegouders!

 

Klachten en vertrouwenspersoon

Klik hier

Ik noem je bij naam

De verhalen van Gerda Kruiger, pleegouder bij Elker,  zijn al jaren een pareltje om te lezen voor Elke(r) (pleeg-)ouders. Nu zijn ze gebundeld in een prachtig vormgegeven boek ” Ik noem je bij je naam”.

Het boek is uit het leven gegrepen, aangrijpend en ontroerend tegelijk. Heel herkenbaar voor alle (pleeg-)ouders en opvoeders.  Het boek is te koop in de boekwinkels in en natuurlijk op www.bol.com.

Nieuwgierig geworden?
Bekijk via deze link de trailer van de boekpresentatie.  


P.s. een leuke cadeautip voor een ieder die iets met opvoeden en opgroeien heeft. Het kost € 12,50 in de boekhandel.