Help mij bij de scheiding

Een scheiding heeft een enorme impact. Op je kind, op je gezin en op jou als ouder. Goed ouderschap na de scheiding is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Maar wat als de scheiding gepaard gaat met veel strijd? Hoe regel je dan de opvoeding en wat als je ex-partner niet wil dat jij de kinderen te zien krijgt?

Bij Elker werken specialisten die ouders en kinderen helpen bij de gevolgen van een scheiding. We bieden coaching en begeleiding tijdens en na de scheiding. Met het traject Ouderschap Na Scheiding zorgen we er bijvoorbeeld voor dat jij en je ex-partner goede afspraken kunnen maken over de opvoeding. In ons Omgangscentrum werken we aan een goed contact tussen ouders en kinderen. Daarnaast bieden we groepstrainingen zoals KIES waarin we je kind helpen omgaan met de scheiding.

Online hulp bij scheiding: Compaiz

Voor online hulp bij scheiding kun je als ouder terecht op www.compaiz.nl. Compaiz is hét online platform waar je informatie vindt over scheiden en het effect daarvan op je kind. Daarnaast biedt Compaiz een aantal online producten en diensten. Zoals een online ouderschapsplan, e-book en communicatietraining.