Print pagina

Via het online cliëntenpanel van Elker kunt u meedenken over wat er bij Elker gebeurt. Zo kunnen wij met uw ervaring en tips onze zorg- en dienstverlening verder verbeteren.

Hoe werkt het cliëntenpanel?

Als u lid bent van het cliëntenpanel krijgt u drie keer per jaar via e-mail een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Deze kan gaan over wachttijden, de website, het plannen van afspraken of andere onderwerpen. De invulling van jeugdzorg zelf is géén onderwerp.

De vragen gaan steeds over úw ervaringen, úw mening of úw wensen. Het invullen kost u ongeveer tien minuten.

Daarnaast kan het een enkele keer voorkomen dat we een onderwerp verder willen uitdiepen. In dat geval organiseren we soms een ontbijtsessie met ongeveer tien deelnemers uit het panel. U ontvangt hiervoor eerst een uitnodiging, u kunt er ook voor kiezen om alleen deel te nemen aan de online vragenlijsten.

Ook meedenken met Elker?

Wij zijn voor het cliëntenpanel op zoek naar ervaringsdeskundigen, dus mensen die (recente) ervaringen hebben met Elker  als cliënt, ouder van cliënt of verwijzer.

U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. We stellen u een aantal vragen zodat wij u doelgericht kunnen benaderen.

Wanneer u zelf suggesties heeft ter verbetering horen we het ook graag. Als lid van het cliëntenpanel kunt u ook onderwerpen voordragen.

Inschrijven cliëntenpanel