Training Ouderschap Na Scheiding voor jeugdzorgorganisaties

Aanmelding & advies

050-5239494

Print pagina

Training Ouderschap Na Scheiding voor jeugdzorgorganisaties

Geplaatst op: 23 augustus 2018

Sinds december 2015 staat de door ons ontwikkelde methodiek Ouderschap Na Scheiding in de databank jeugdinterventies van het NJI.
We hebben inmiddels verschillende andere jeugdzorgorganisaties getraind om deze methodiek uit te kunnen voeren, o.a Yorneo, Entrea, Timon, Jeugdhulp Friesland en CJG Brielle.  De training duurt 4 dagen en is SKJ geaccrediteerd. 

Open inschrijving

Deze keer wordt de training niet in company gegeven maar is open inschrijving mogelijk. In deze training wordt u opgeleid tot bemiddelaar ‘Ouderschap Na Scheiding’. Dit is een door de Databank Jeugdinterventies (NJI), erkende methodiek die gericht is op constructieve communicatie tussen ouders en onbelast en regelmatig contact tussen ouder en kind. De methodiek is gericht op ouders en kinderen in een conflictscheiding.

Aanmelding geloten

De deadline om aan te melden is inmiddels verstreken. De training zit vol. Hou onze website en sociale media kanalen in de gaten voor de volgende training of mail naar Thea Haveman, zij laat je t.z.t. weten wanneer er een nieuwe training is gepland.