Nieuws

Op zoek naar een baan in de Jeugdzorg?

12 okt 2021

Mogen we met jou kennismaken? Kom met ons speeddaten op donderdagmiddag 28 oktober!

Overweeg je een carrière-switch of ben je juist toe aan een volgende stap in je loopbaan? Dan stellen wij ons graag aan jou voor!

Wij zijn op zoek naar meerdere jeugdzorgwerkers voor verschillende onderdelen waaronder Medisch kinderdagverblijf, Ambulant Jonge Kind, Pleegzorg, Gezinsdagbehandeling, Specialistische gezinsbegeleiding, Behandelgroepen en Jeugdzorg Plus.

Wie we zijn

Bij Elker helpen we ouders, kinderen, jongeren en scholen in Noord-Nederland bij complexe opgroei-, onderwijs- en opvoedvragen door de inzet van (hoog)specialistische hulp. Belangrijk en mooi werk, dat vraagt om gedreven professionals. We hebben momenteel veel ruimte voor nieuwe inbreng en gaan daar graag verder met jou over in gesprek.

Hoe we zijn

Bij Elker bieden we je niet alleen mooi en belangrijk werk. Je krijgt bij ons ook de tools, de ondersteuning én de waardering om jouw inbreng zo waardevol mogelijk te maken. Dit betekent dat je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en dat je de arbeidsvoorwaarden kunt laten aansluiten op jouw wensen. Elker kent een informele cultuur. Je werkt met collega’s die hetzelfde doel voor ogen hebben en dezelfde drive voelen als jij. Je voelt je daarom snel thuis in onze organisatie.

Wat we zoeken

Wij zoeken professionals die willen doorpakken. Jij gelooft dat er altijd mogelijkheden zijn om een kind of jongere te kunnen helpen. Hoe groot de problemen soms ook zijn. Je bent voor onze cliënten en voor onze andere hulpverleners een onmisbare schakel.

Wanneer en waar

Ben je nu net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou, dan zien we je graag bij de speeddate!

  • Datum: 28 oktober 2021
  • Tijd: 14.00 uur tot 17.00 uur
  • Adres: Haydnlaan 6, Groningen

Om je aan te melden, kun je een bericht sturen naar speeddate@elker.nl.

PS. Lukt het je niet op 28 oktober, dan vinden we het leuk om op een ander moment kennis met je te maken! Stuur dan een e-mail met je gegevens naar speeddate@elker.nl en we maken dan graag een afspraak met je!