Opening Handmade Hopes 9 april

Algemene vragen

050-5239500

Print pagina

Opening Handmade Hopes 9 april

Geplaatst op: 24 maart 2015

Graag willen wij u uitnodigen voor een officiële opening van Handmade Hopes op donderdagmiddag 9 april tussen 16.00 uur  en 17.30 uur.

 

Hand Mades Hopes is een initiatief van Elker, gespecialiseerd in jeugd- en opvoedhulp in de Provincie Groningen.

Handmade Hopes is een prachtige woonwinkel waar jongeren, die hulp krijgen van Elker met een bijzondere achtergrond kunnen leren wat hun talenten zijn. In de woonwinkel worden door de jongeren opgeknapte meubels, maar ook zelfgemaakte woonartikelen verkocht. Voor en door jongeren.

 

Door de ervaring die ze opdoen bij Handmade Hopes kunnen ze met hernieuwd zelfvertrouwen weer deelnemen aan school of werk, aan de maatschappij!

 

Wethouder Mattias Gijsbertsen van de gemeente Groningen, met jeugdhulp in de portefeuille, zal de officiële openingshandeling verrichten.

De ontvangst  en een hapje en een drankje worden vanzelfsprekend verzorgd door de jongeren. Zij vertellen u graag  over Handmade Hopes en de producten die zij maken.

 

Graag tot de 9e april:

Handmade Hopes
Oosterstraat 28, Groningen

www.handmadehopes.nl

In verband met de catering, vernemen wij graag of wij op u kunnen rekenen. Dit kan door voor 5 april a.s. een mail te sturen naar communicatie@elker.nl.