MKD Veendam krijgt skelter van Odd Fellows Veendam

Algemene vragen

050-5239500

Print pagina

MKD Veendam krijgt skelter van Odd Fellows Veendam

Geplaatst op: 28 februari 2019

Woensdag 27 februari hebben de Odd Fellows Veendam het Medisch Kinder Dagverblijf (MKD) van Elker in Veendam verrast met een skelter voor de kinderen.

Odd Fellows is een organisatie die zich medeverantwoordelijk voelt voor wat zich afspeelt in de maatschappij. Ethisch handelen staat daarbij voorop. Deze woensdag hebben ze een skelter gebracht naar de kinderen van het medisch kinderdagverblijf van Elker in Veendam.

Evelyn Spakman en Karin Peters (beide Elker): "We stellen het zeer op prijs dat de Odd Fellows Veendam oog en aandacht hebben voor kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Kinderen en hun gezinnen worden bij ons  behandeld en krijgen ondersteuning bij hun ontwikkeling op het MKD en in de thuissituatie. We zijn dan ook blij verrast met de donatie van de Odd Fellows in de vorm van een prachtige skelter voor de kinderen van het MKD in Veendam. Hier doen zij onze kinderen (en ons) een enorm plezier mee. Vanzelfsprekend ontzettend bedankt!" 

Bij de overhandiging vanochtend werd de skelter enthousiast in ontvangst genomen door een 4 jarig jongetje, die er direct op wegreed.