Handmade Hopes woonwinkel Elker jongeren

Algemene vragen

050-5239500

Print pagina

Handmade Hopes woonwinkel Elker jongeren

Geplaatst op: 19 februari 2015

Handmade Hopes is de naam van de nieuwe woonwinkel opgezet door Elker jongeren in een dagbestedingstraject. In de woonwinkel worden opgeknapte meubels, hebbedingetjes en accessoires van gerenommeerde merken, opgepimpt en verkocht.

Leerplek

Een groot aantal jongeren heeft problemen om een gewaardeerde rol in onze maatschappij te vervullen. Zij hebben behoefte aan een leerplek waar ze hun talenten tot ontwikkeling kunnen brengen en ervaringen opdoen. Hiervoor kunnen zij terecht bij Handmade Hopes.

Onder deskundige begeleiding van pedagogisch medewerkers leren jongeren in dit dagbestedingstraject, om een dagritme vast te houden en verantwoordelijkheid te dragen. Ook zijn het ontwikkelen van nieuwe sociale vaardigheden hierbij een must. In dit project ervaren de jongeren dat zij trots kunnen zijn op wie ze zijn en wat ze kunnen. Jongeren ontdekken hun talent en zien weer mogelijkheden voor de toekomst. Zo hebben ze niet alleen een zinvolle dagbesteding, maar vergroten ze ook hun kans op een betaalde baan. Met hernieuwd zelfvertrouwen kunnen deze jongeren vervolgens weer deelnemen aan school of werk.

In de winkel kunt u producten kopen met een label waarop staat Handmade by: dit betekent dat het handgemaakt of gepimpt is door een van de jongeren.

Handmade Hopes
Oosterstraat 28
9711 NV Groningen

www.handmadehopes.nl