Bijeenkomst "Mag ik ook wat zeggen?"

Algemene vragen

050-5239500

Print pagina

Bijeenkomst "Mag ik ook wat zeggen?"

Geplaatst op: 22 oktober 2015

‘…mag ik ook wat zeggen?' De stem van het kind in complexe scheiding

In het kader van De week tegen de Kindermishandeling organiseren Elker en Compaiz, samen met de Haan advocaten & Notarissen op 19 november de bijeenkomst ‘… mag ik ook wat zeggen?’ De stem van het kind in complexe scheiding. De bijeenkomst vindt plaats in het Groninger Forum, aan het Hereplein 73, 9711 GD Groningen. U bent van harte welkom om op 19 november van 19.30 tot 22.00 bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Voor ouders, betrokkenen en professionals,

Wanneer je gaat scheiden wil je dit als ouder zo goed mogelijk laten verlopen, zodat de kinderen hier zo min mogelijk door van slag raken. Dit heb je zelf niet volledig in de hand, en soms loopt de strijd hoog op. Pijn en verdriet, boosheid en frustraties, deze emoties kunnen hier een rol in spelen waardoor het moeilijk is ervoor te zorgen dat er weer rust en overleg komt. Wat kan je doen voor kinderen in deze situatie, zodat zij zich gehoord en begrepen voelen? En hoe kunnen deze kinderen geholpen worden?

Op 19 november aanstaande nodigen we u daarom graag uit en buigen we ons over dit vraagstuk. Samen met een kindcoach, een gezinsbemiddelaar, een advocaat en een kinderrechter verdiepen we ons in de hulp die er voor kinderen in (vecht)scheidingssituaties is en horen we hoe deze verschillende professionals tegen de problematiek aankijken. Daarna gaan we aan de hand van stellingen onze gedachten wisselen over hoe de beschikbare hulp goed zo mogelijk kan worden ingezet. Uw ideeën en inbreng op deze avond, zijn welkom!

Aanmelden graag  via ons@elker.nl