Activiteiten

Geannuleerd Verwijzersfestival

Startdatum: 21 sep 2023 10:00
Einddatum: 21 sep 2023 16:30

GEANNULEERD

Ondanks dat we er ontzettend veel zin in hebben, zijn we na gewikt en gewogen te hebben, genoodzaakt om het geplande Verwijzersfestival te annuleren. Om voornamelijk praktische organisatorische redenen gaat het niet lukken om op 21 september een volwaardig programma aan te bieden. En dat willen we onze bezoekers niet onthouden.

Daarom zullen we kijken naar een andere manier om tóch de informatie over ons specialistische ambulante aanbod bij jou als verwijzer of samenwerkingspartner aan te bieden. Hetzij door het festival te verplaatsen of te kijken naar alternatieve manieren op korte termijn. Hier komen we zeker op terug.

We willen alle enthousiaste professionals die zich hebben opgegeven extra bedanken voor de getoonde interesse! Je ontvangt van ons hierover een e-mail.

Informatie over ambulante behandelprogramma's

Als je specifiek voor informatie over één van onze behandelprogramma’s wilde komen, mail dan naar secretariaatcluster1@elker.nl. Dan verbinden we je aan de juiste collega.

Team Aanmelding & Advies 

Overigens kun je altijd met al je actuele vragen over onze behandelprogramma’s of aanmeldingen voor onze specialistische jeugdhulp terecht bij ons team Aanmelding & Advies: aanmelding@elker.nl. Zij zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar bereikbaar van 8.30-12.30 uur via 050 523 94 94