Met Elker sta je er niet alleen voor

Wij vinden dat ieder kind het recht heeft het beste uit zichzelf te halen. Elker biedt specialistische hulp aan kinderen, jongeren en gezinnen waar complexe problemen de ontwikkeling van het kind of de jongere in de weg staan. Ze komen er zelf of met een lichte vorm van ondersteuning niet uit. We doen dit zo dicht mogelijk binnen en met de eigen omgeving van de kinderen en jongeren en we versterken het netwerk. Als dat niet meer mogelijk is, bieden we een stabiel en veilig alternatief.

Samen met betrokken hulpverleners, pleegouders, leerkrachten en andere organisaties bieden we hulp, zodat kinderen, jongeren en hun ouders zich zelfstandig kunnen redden en mee kunnen doen in de maatschappij.  We werken systeemgericht bij Elker. Dat wil zeggen dat we altijd kijken naar de omgeving van het kind of de jongere en dat we vraagstukken vanuit verschillende gezichtspunten benaderen. Elker biedt specialistische hulp op het gebied van gezin, ontwikkeling, scheiding, trauma en crisis. Ook helpen we graag als de hulpvraag nog niet helemaal duidelijk is. Lees hier de folder.

We zijn op zoek naar ervaringsdeskundigen.

Word nu lid van ons clientenpanel!

Veel werkzaamheden in en rondom Groningen.

Bekijk de actuele werkzaamheden.

Tweets

  • Elker

    Je hebt nog tot a.s. maandag 22 april om te reageren op onze #vacature voor marketing- en communicatieadviseur. Een mooie uitdaging in een leuk team! Reageer via: ow.ly/PPXv50qLlxI

  • Elker

    Mogen wij 2-5 minuten van jouw tijd? Voor het optimaliseren van onze e-mail nieuwsbrief zijn wij op zoek naar verwijzers. Ben jij verwijzer en wil jij ons helpen? Vul dan onze korte vragenlijst in: ow.ly/dxfz50qJ2kv pic.twitter.com/18S3JJu6OI

  • Elker

    Maandag een succesvolle bijeenkomst, met veel interactie, voor meer dan 50 professionals over ons aanbod over Hulp bij Scheiding. Binnenkort volgt het verslag.